Kjøpsvilkår

Oppkrav eller forskudd ,kunde betaler alle frakt utgifter ut fra vekt og volum iflg. postens takster ! En liten oversikt over priser det koster å sende ,dette er bare veiledende og reel frakt og omkostninger kan vike litt fra dette.

Betalingvilkår

Oppkrav eller forskudd ,kortløsninger vil komme på siden om en stund.

Leveringsvilkår

Varene sendes til oppgitt postadresse .Store pakker som styling, pansere ol. krever vi forskudd for ,etter at vi mottar bestilling tar vi kontakt vedrørende dette.

Retur

Det gis 14 dager returrett av varer som er i uåpnet original forpakning ,derav ubrukt og uten skade .Tilbuds varer og utgående varer byttes ikke ,evt. omkostninger ,tur og retur frakt betales av kunden

Reklamasjon rett

i 12mnd. etter faktura dato eller etter kjøpsloven der det er aktuelt. Vi må alltid ha varen inn til oss for kontroll før vi kan behandle et spørsmål om reklamasjon.

Uavhentet gods

Der varer kommer i retur når kunde ikke har løst ut pakken ,vil kunden bli belastet med portofrakt tur/retur i tillegg kommer omkostninger på kr.63

Bruksområder

Noen av våre spesialvarer er kun beregnet i utstilling ,sport og løps sammenheng og er derav uten typegodkjenning for vanlig gate godkjenning ,så disse brukes på eget ansvar .
All type ekstra utstyr og deler må sammenlignes og prøves på bil før eventuell lakkering og videre bearbeiding .Er det tvil ta kontakt med oss om dette.